Ara

Cumhuriyet'imizin 100. yılı okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte coşkuyla kutlandı.

Haz

Destekleme ve yetiştirme kursumuza devamlı gelen öğrencilerimize kursumuzun son günü lahmacun ikram edildi.

Haz

Öğrencilerimizin mezuniyetini gerçekleştirdik. Mezuniyet törenimize Birecik İlçe Milli  Eğitim Müdürü  Mehdi Turğut teşrif etti.

May

8. sınıf öğrencilerimiz ile ilçemizdeki liselere okul gezisi yapıldı. Bu sene lise tercihi yapacak olan öğrencilerimiz tercih edecekleri okulları yakından görme imkanı buldular.

May

Okulumuzda günlük olarak  temizlik kontrolü yapılan sınıflarımızda üç haftanın birincisi  6-C sınıfına ı ödlüleri verildi.

Ock

Okulumuzda kız öğrenciler arasında voleybol turnuvası başladı. Turnuvayı  1. ve 2. bitiren sınıflarımıza sürpriz ödüllerimiz olacaktır.

Ock

Öğrencilerimizle hafta sonu Gaziantep gezisi gerçekleştirildi. zeugma mozaik müzesi, hayvanat bahçesi gezisi ile öğrencilerimiz okul dışı öğrenim gerçekleştirdi.

Ara

Valilik tarafından her ay düzenli olarak yapılan deneme sınavını bu ayda gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuzda yerli malı haftası tüm öğrencilerle beraber kutlandı.

Ara

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine trafik eğitimi görevliler tarafından verildi.

Şbt

Öğretmenler ve öğrenciler olarak çeşitli alanlarda paylaşımlarda bulunduğumuz bu sayede aramızdaki mesafeyi aştığımız, Fıstık dergisinin 4. sayısı hazır.

Şbt

Okulumuzu ziyarete gelerek çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirip, öğretmenler ile sohbet eden  Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehdi Turğut'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Şbt

Okulumuzda her dönem gerçekleştirdiğimiz bilgi yarışması bu yılda gerçekleşti. Emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür ederiz.

Şbt

4 sene önce başlatmış olduğumuz mücadele kapsamında okulumuza 16 adet bilgisayar kazandırdık. Emeği geçen tüm herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimize LGS'ye yönelik 5'li deneme kitap dağıtımı gerçekleşti.