Kurum Tarihçesi

Okulumuz 1999 yılından itibaren zorunlu 8 yıllık eğitimin başlamasıyla birlikte Yavuz Sultan Selim İlköğretim okulunda eğitim-öğretime başlamıştır. 2015 Kasım ayından itibaren Yavuz Sultan Selim İlköğretim bünyesinden ayrılarak kendi binasında Yavuz Sultan Selim Ortaokulu olarak eğitim-öğretim hizmeti vermeye başlamıştır.

2016 yılından itibaren kurumumuzun 3. katı Yavuz Sultan Selim İmam-Hatip Ortaokuluna tahsis edilmiş olup 2016 yılından günümüze Yavuz Sultan Selim Ortaokulu ve Yavuz Sultan Selim İmam Hatip Ortaokulu olarak aynı binada eğitim-öğretime devam etmektedir.

Bir sınıfımızda akıllı tahta mevcut olup bilgisayar laboratuvarı, akıl zekâ sınıfı, görsel sanatlar atölyesi, bir kütüphanesi, mesleki tatbikat mescidi, konferans salonu ve her şeyden önemlisi nitelikli, dinamik ve genç eğitimci kadrosuyla Şanlıurfa'nın dezavantajlı bir bölgesinde olmasına rağmen yıldızı parlayan bir eğitim yuvası olarak ülkemiz gençlerine hizmet vermektedir.

16-12-2021

Yayın: 16.12.2021 - Güncelleme: 22.12.2021 12:29 - Görüntülenme: 236